Top 100 cei mai admiraţi CEO: Miroslav Majoros, CEO Telekom România

Autor: Florin Casota Postat la 26 aprilie 2017 315 afişări

Slovacul care a preluat la începutul acestui an funcţia de conducere a Telekom a fost, anterior, vreme de 13 ani, preşedinte şi CEO al Slovak Telekom.

Top 100 cei mai admiraţi CEO: Miroslav Majoros, CEO Telekom România

El a preluat funcţia de la Nikolai Beckers, care s-a ocupat de integrarea operaţională a foştilor operatori Cosmote şi Romtelecom şi a administrat trecerea grupului la brandul Telekom.

În perioada 1994 - 2002, Miroslav Majoroš a lucrat pentru IBM Slovacia, ajungând în poziţia de director general, iar din 2000 până în 2002 a deţinut această poziţie atât pentru IBM Cehia, cât şi pentru IBM Slovacia.

Majoroš a absolvit Facultatea de Electronică şi Informatică din cadrul Universităţii Slovace de Tehnologie din Bratislava.

Grupul Telekom România are afaceri anuale de aproximativ un miliard de euro şi este cel mai mare jucător de pe piaţa de telefonia fixă, al doilea operator de pe segmentele de servicii de televiziune şi internet fix şi numărul trei de pe piaţa de telefonie mobilă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.