Top 100 cei mai admiraţi CEO: Marius Popescu, director general NN Asigurări de Viaţă

Autor: Georgiana Călin Postat la 30 aprilie 2017 381 afişări

Din 2013, Marius Popescu este directorul general al NN Asigurări de Viaţă, cea mai mare companie de asigurări de viaţă din România, şi vicepreşedinte al Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR), cu responsabilităţi în zona de asigurări de viaţă şi de sănătate.

Top 100 cei mai admiraţi CEO: Marius Popescu, director general NN Asigurări de Viaţă

S-a alăturat grupului NN în urmă cu mai bine de un deceniu, ocupând poziţia de manager de investiţii în perioada 2005-2008 şi, ulterior, până în 2010, funcţia de director general al actualei NN Investment Partners. În 2010, Marius Popescu a preluat conducerea companiei de pensii private obligatorii din cadrul grupului olandez şi a contribuit, timp de trei ani, la dezvoltarea pieţei pensiilor private din România.

Marius Popescu este absolvent al unui MBA în cadrul Universităţii Saint Mary din Halifax, Canada, studii completate de numeroase certificări internaţionale în domeniul financiar. De asemenea, directorul general al NN Asigurări de Viaţă a absolvit şi programul General Management Program din cadrul Harvard Business School.

Începând cu data de 1 aprilie 2017, Marius Popescu va prelua funcţia de chief executive officer al operaţiunilor NN din Turcia.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.