Top 100 cei mai admiraţi CEO: Dragoş Geleţu, managing director al KLG Europe Logistics

Autor: Ioana Matei Postat la 28 aprilie 2017 304 afişări

A pus bazele filialei locale a operatorului de logistică, KLG Europe Logistics, fiind partener în această afacere, cu o participaţie de 20%, dar cuvântul său cântăreşte la fel de greu ca şi cel al partenerilor olandezi, după propriile spuse.

Top 100 cei mai admiraţi CEO: Dragoş Geleţu, managing director al KLG Europe Logistics

Previziunile pentru anul în curs se referă la un plus de 10% faţă de rezultatele anului trecut, când cifra de afaceri s-a plasat la 25 de milioane de euro, în creştere faţă de nivelul raportat în 2014 (24 de milioane de euro).

Geleţu a absolvit ASE, Facultatea de Management în Transporturi, Construcţii şi Telecomunicaţii, iar înainte de a înfiinţa filiala locală a KLG a lucrat vreme de 12 ani în aceeaşi industrie, lucrând pentru Frans Maas/DSV, ultima poziţie deţinută fiind tot de managing director.

Despre momentul în care s-a hotărât să pornească de la zero o companie, admite franc acum că a fost cel mai greu moment din cariera sa. A fost „o nebunie de moment, am vrut să-mi demonstrez mie însumi că pot construi o companie de la zero care să ajungă în topul companiilor din domeniul – transport şi logistică”, declară Dragoş Geleţu, care crede că are în sânge spiritul antreprenorial.

A participat la capitalul investit cu 20%, dar spune că puterea decizională este mai mare, având un cuvânt egal în greutate cu al partenerilor olandezi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.