Top 100 cei mai admiraţi CEO: Aurel Köber, director general Köber

Autor: Florin Casota Postat la 18 aprilie 2017 949 afişări

Aurel Köber a pornit afacerea după revoluţie la Piatra Neamţ, iar anul trecut compania a avut rulaje de peste 53 de milioane de euro.

Top 100 cei mai admiraţi CEO: Aurel Köber, director general Köber

Prima fabrică a companiei, specializată în vopsele şi răşini, a fost deschisă în 1991, în localitatea Turtureşti, judeţul Neamţ.

În prezent, Köber are trei unităţi de producţie: una de vopsele decorative, una de vopsele industriale şi alta pentru centrale termice, având circa 500 de angajaţi.

Compania din Piatra Neamţ este activă şi pe segmentul producţiei de centrale termice, iar cifra de afaceri nu vine exclusiv din producţia de vopsele. Piaţa locală de lacuri şi vopsele este dominată în principal de companii deţinute de fonduri de investiţii străine, Aurel Köber fiind printre puţinii antreprenori români care au rezistat în lupta cu acestea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.