Tineri manageri: Madalina Teodorescu, managerul de retail de la Raiffeisen (VIDEO)

Postat la 28 mai 2010 863 afişări

Madalina Teodorescu coordoneaza activitatea de vanzari si distributie de retail a Raiffeisen Bank Romania, a saptea banca din sistem dupa valoarea activelor.

FUNCTIE: director executiv, Aria vanzari si distributie din cadrul Diviziei de retail

VARSTA: 36 de ani

ACTIONARIAT: Raiffeisen International (99,49%); persoane fizice si juridice (0,51%)

ACTIVE 2009: 19,9 mld. lei (4,7 mld. euro)

PROFIT 2009: 311 mil. lei (74 mil. euro)

ANGAJATI: 6.138

Ca director executiv pentru aria de vanzari si distributie a diviziei de retail de la Raiffeisen, incepand din 2008, Madalina Teodorescu se ocupa de coordonarea retelei de sucursale, a vanzarilor mobile, a call centerelor si de managementul si calitatea vanzarilor. Dintr-un total de peste 4.000 de oameni, 6 ii raporteaza direct. In Raiffeisen, Teodorescu a venit din 2002, unde a lucrat in divizia de retail, intai ca sef al departamentului de VIP Sales si parteneriate strategice, apoi cu functii de coordonare in zona de private lending. Din 2002 pana acum, managerul remarca schimbari calitative in activitatea bancii, intre care, spune ea, faptul ca "am trecut de la notiunea de vanzare cuantificand numarul produselor vandute unui client la cea de portofoliu".

Click aici pentru video: Solutiile tinerilor manageri pot fi o scapare din criza

La inceputul carierei, dupa absolvirea Universitatii Romano-Americane, Madalina Teodorescu a lucrat timp de patru ani in Bancorex, pana in 1999, ca relationship manager si apoi senior economist. Povestea tranzitiei la Citibank, unde s-a ocupat de produsele de e-business din 2000 pana in 2002, " este in buna masura legata de destin", afirma ea: "Intr-o singura zi am avut 3 interviuri: persoana care urma sa-mi fie sef direct, cu managerul functional din Londra si cu CEO-ul de atunci din Romania; a doua zi aveam oferta scrisa", spune ea.

Cititi mai multe despre Madalina Teodorescu si alti tineri manageri in suplimentul BUSINESS Magazin "Tineri manageri de Top" care a aparut pe piata luni, 24 mai.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-madalina-teodorescu-managerul-de-retail-de-la-raiffeisen-video-6143942
6143942
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.