Tineri manageri: Diana Hudymac (Teitler), nepoata de bancher

Postat la 21 mai 2010 623 afişări

Nepoata de bancher care in perioada interbelica a lucrat la Marmorosch Blank, Diana Hudymac (Teitler) conduce incepand din 2008 directia pentru corporatii mari a BCR, cea mai mare banca din Romania dupa valoarea activelor.

FUNCTIE: director executiv Directia Group Large Corporate BCR

VARSTA: 38 de ani

ACTIONARIAT: EGB Ceps Holding GmbH, societate detinuta de Erste Group (69,30%), SIF-uri (30,11%), persoane fizice (0,57%), alti actionari persoane juridice

ACTIVE 2009: 64,52 mld. lei (15,23 mld. euro)

PROFIT NET: 2009 871,7 mil. lei (206,3 mil. euro)

ANGAJATI: 9.012

"Cu o echipa de 36 de colegi, deservim un portofoliu de clienti reprezentativi pentru economie", declara Diana Teitler, precizand ca de cand ocupa functia actuala, divizia de corporatii mari a BCR a fost reorganizata, pentru alinierea la standardele grupului Erste, pe echipe specializate (energie si utilitati, petrol si gaze, industrie grea, FMCG). Ca director executiv, Teitler raporteaza direct catre vicepresedintele executiv corporate si catre responsabilii pentru corporatii mari de la Erste Group din Viena.

In ce priveste clientii, acestia sunt, in procente aproximativ egale, companii private straine, companii romanesti private si cu capital majoritar de stat. "Clientii corporativi mari sunt o prioritate strategica pentru BCR, avand in vedere resursele extinse pe care le putem pune la dispozitia lor, la nivel de grup si la nivel local. Romania este o piata emergenta si riscurile sunt cuantificate diferit, dar si oportunitatile sunt mult mai generoase." Teitler afirma ca pe parcursul anului trecut, banca a participat la majoritatea tranzactiilor sindicalizate si de club care au avut loc pe piata.

Cititi mai multe despre Diana Hudymac (Teitler) si alti tineri manageri in catalogul "Tineri Manageri de Top 2010" care va aparea pe piata luni, 24 mai.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-diana-hudymac-teitler-nepoata-de-bancher-6142611
6142611
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.