TINERI MANAGERI DE TOP: Cem Tunakam - managerul care face milioane din cupoanele de pe internet

Autor: Roxana Cristea Postat la 02 iunie 2011 147 afişări

Cem Tunakam ocupa postul de director de operatiuni si presedinte in cadrul companiei Groupon din Europa Centrala si de Est din martie 2010.

El a pus bazele Groupon Turcia si Polonia. Inainte de a lucra in cadrul Groupon a fost vicepresedinte de comunicatii pentru operatiunea Ericsson Mobility World din regiunea Europei Centrale si de Est. "Familia mea a avut un business in Romania in anii '90 si am stiut mereu cate ceva despre Romania. De asemenea, am cateva radacini in Romania la Constanta", a spus Tunakan, precizand ca a ajuns sa lucreze la Groupon printr-o cunostinta. Cem Tunakan a absolvit in 2002 programul de masterat de Relatii Internationale al Bhosphorus University din cadrul Robert College din Istanbul.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-cem-tunakam-managerul-care-face-milioane-din-cupoanele-de-pe-internet-8307896
8307896
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.