Tineri manageri de top 2016: Bogdan Georgescu, channel account manager Intel Central and Eastern Europe

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 28 decembrie 2016 254 afişări

Tineri manageri de top 2016: Bogdan Georgescu, channel account manager Intel Central and Eastern Europe

37 DE ANI   /   CHANNEL ACCOUNT MANAGER   /   INTEL CENTRAL AND EASTERN EUROPE

Bogdan Georgescu este channel account manager, Intel Central and Eastern Europe. Responsabilităţile sale constau în dezvoltarea businessului Intel pe segmentele B2B şi distribuţie în România.

S-a născut în 1979 şi a urmat cursurile Facultăţii de Energetică din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti, obţinând licenţa în anul 2003. El are de asemenea o diplomă de master în Marketing European la Academia de Studii Economice din Capitală.

Bogdan Georgescu şi-a început cariera la Intel în 2009; înainte de a se alătura echipei locale a Intel, el a deţinut o serie de funcţii în domeniul vânzărilor, marketingului şi account managementului în industria IT&C din România. „Consider că am avut un parcurs natural în carieră. Primul meu job a fost unul de promoter într-o companie de telecom, ulterior am trecut în domeniul vânzărilor, unde activez şi astăzi. În acest segment, am început să lucrez pentru un integrator de sistem, apoi am trecut în distribuţie, în final ajungând la producător, la Intel. Norocul a fost să fie la cel mai mare din industrie.“

În activitatea sa, Bogdan Georgescu se concentrează pe dezvoltarea şi implementarea de programe care să asigure creşterea nivelului de educaţie a pieţei de IT în România şi pe implementarea programelor naţionale şi regionale, care privesc creşterea ratei de penetrare a PC-urilor şi a competenţelor informatice. Peste zece ani se vede lucrând în acelaşi domeniu: „Sunt aproape 100% convins că tot în industria de IT&C, în vânzări, făcând tot ce-mi place.“

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
georgescu,
manager,
manageri,
intel,
tineri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.