Tineri Manageri: Amalia Buliga, noul director al Diverta

Postat la 22 mai 2010 328 afişări

De la inceputul lui aprilie, Amalia Buliga este directorul executiv al lantului de magazine Diverta, parte a grupului RTC.

FUNCTIE: CEO

VARSTA: 29 de ani

ACTIONARIAT: Octavian Radu (100%)

CIFRA DE AFACERI 2009: 35 mil. euro

PROFIT OPERATIONAL 2009: 1 mil. euro

ANGAJATI: 600

Primul obiectiv pe lista Amaliei Buliga din pozitia de CEO este cresterea cu cel putin 15% a cifrei de afaceri anul acesta, pana la peste 40 de milioane de euro, in incercarea de a recupera terenul pierdut in 2009, cand afacerile companiei s-au diminuat cu 30% fata de anul precedent, de la 47 la 35 de milioane de euro. "Deja, in prima parte a acestui an, vanzarile Diverta s-au stabilizat si chiar au inregistrat o crestere de cateva procente", spune Amalia Buliga.

O prioritate pentru acest an este si extinderea retelei. De la 64 de magazine Diverta, cate sunt in prezent, compania ar trebui sa numere la finele acestui an cel putin 70, noile magazine urmand sa fie responsabile pentru o crestere cu 6% a vanzarilor. Bugetul de investitii este insa mai restrans decat in anii trecuti, cand Amalia Buliga coordona aceste cheltuieli ca director financiar al companiei. "In 2009, ne-am adaptat costurile situatiei economice, iar anul acesta, in conditiile in care intram in spatii comerciale cu conditii mult mai bune, investitiile sunt mai reduse", explica ea.

Cititi mai multe despre Amalia Buliga si alti tineri manageri in catalogul "Tineri Manageri de Top 2010" care va aparea pe piata luni, 24 mai.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tineri manageri,
comert,
Amalia Buliga
/lideri/tineri-manageri-amalia-buliga-noul-director-al-diverta-6144795
6144795
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.