Tânăra de 38 de ani care îi învaţă pe afacerişti cum să se poarte cu clienţii

Postat la 11 august 2014 985 afişări

Tânăra de 38 de ani care îi învaţă pe afacerişti cum să se poarte cu clienţii

Mădălina Vilău conduce MIG - Marketing Insiders Group, un grup de companii cu know-how în organizarea conferinţelor pentru mediul de afaceri (Conference Arena), explorarea comportamentului consumatorului (Mystery Shopping Agency), oferirea de soluţii de marketing de nişă (Expomedia) şi formarea oamenilor în aria de operaţiuni cu clienţii (Customer Service School), în spiritul unei comunicări contemporane.

După o experienţă de lucru cu evenimentele organizate la Palatul Parlamentului şi 7 ani de formare în Connex, una dintre cele mai respectate şcoli de business din România, Mădălina a decis, în 2007, că a venit vremea proiectelor antreprenoriale. Despre experienţa muncii de la stat şi din corporaţie are de spus doar de bine: “Te ajută să înţelegi realitatea din toate perspectivele, te disciplinează şi, după o vreme, îţi dă curajul de a începe afaceri pe cont propriu fără regrete şi cu lecţiile învăţate”.

Marketing Insiders Group a crescut şi s-a dezvoltat în plină criză. Mădălina Vilău a ştiut să descopere, să cultive şi să încurajeze dezvoltarea industriei de Contact Center, pe nedrept ignorată în lanţul de comunicare cu clienţii.

Recunoaşterea internaţională a venit în 2011 la Viena, când a luat premiul pentru Personalitatea Anului, acordat de Competence Call Center şi, în ultimii trei ani, când s-a regăsit în postura de jurat la Stevie Awards pentru categoria Sales and Customer Service.

După câţiva ani de implicare, ca partener, în organizarea unor evenimente internaţionale, va orchestra independent prima confer-inţă despre outsourcing cu focus pe Europa de Est în iunie 2014, la Viena.


Mădălina Vilău face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiată în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/tanara-de-38-de-ani-care-ii-invata-pe-afaceristi-cum-sa-se-poarte-cu-clientii-13069504
13069504
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.