Tânăra de 29 de ani care vinde cele mai scumpe apartamente din Bucureşti

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 05 mai 2016 4010 afişări

Tânăra de 29 de ani care vinde cele mai scumpe apartamente din Bucureşti

La 29 de ani, Andreea Comşa conduce propria agenţie imobiliară, Premier Estate Management, care a intermediat în 2015 vânzări de peste 24 milioane euro prin cele cinci proiecte rezidenţiale gestionate în exclusivitate. În total au fost vândute circa 450 de apartamente, de trei ori mai multe faţă de 2014.

„2016 are toate premisele să reprezinte un an în care vom vedea mai multe investiţii rezidenţiale, iar per total estimăm creşteri de până la 50% ale unităţilor vândute“, spune Andreea Comşa. Premier Estate gestionează vânzările din ansamblurile rezidenţiale Asmita Gardens, Ibiza Sol, Citadella Titan, Pallady Towers Residence şi Cartierul Solar; agenţia intermediază vânzările şi pentru proiectul de lux 49Gafencu situat lângă parcul Herastrău.

Andreea Comşa povesteşte că a ajuns în domeniul imobiliar din întâmplare, dar că apoi i-a fost imposibil să renunţe la domeniu. „Cine a făcut imobiliare şi a prins gustul, foarte greu renunţă la domeniu, rămâne nostalgic.“ Când şi-a luat licenţa la SNSPA avea deja câţiva ani buni de muncă şi câştigase deja un comision de peste 50.000 de euro la o tranzacţie pentru care lucrase şapte luni; un an mai târziu, înfiinţa Premier Estate.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tanara-de-29-de-ani-care-vinde-cele-mai-scumpe-apartamente-din-bucuresti-15282765
15282765
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.