Roxanei Bencze, COO, biroul local al Knight Frank

Autor: Dorin Oancea Postat la 27 octombrie 2015 344 afişări

 Roxanei Bencze, COO, biroul local al Knight Frank

Responsabilităţile Roxanei Bencze includ coordonarea la nivel operaţional a tuturor activităţilor companiei, inclusiv a celor opt divizii şi a funcţiilor de suport: legal, resurse umane, financiar, marketing, IT. A început să lucreze în domeniul real estate în 2004, la Colliers, ca asistentă în departamentul de birouri. „În primul an am câştigat două premii care m-au motivat şi mi-au dovedit că am făcut o alegere bună în ceea ce priveşte industria; ulterior, m-am orientat către activitatea de evaluare a proprietăţilor imobiliare, devenind evaluator senior în scurt timp.“

În 2010 a început colaborarea cu The Advisers/Knight Frank ca evaluator senior. Ascensiunea a fost, de fapt, cea mai mare reuşită din cariera sa: „Faptul că am ajuns să gestionez o companie care este lider de piaţă în sectorul ei, care oferă acces la clienţi de top din toate sectoarele, nu doar la nivel local, ci şi regional“.

Biroul local al Knight Frank face parte din cea mai mare reţea globală deţinută privat în domeniul imobiliar. Compania are în portofoliu servicii integrate de consultanţă în tranzacţii imobiliare, consultanţă strategică imobiliară, studii şi evaluări. Cu sedii principale la Londra şi New York, compania este prezentă în 55 de ţări prin intermediul a peste 370 de birouri locale.

Roxana Bencze este absolventă a Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale, din cadrul ASE, şi a unui master în Managementul proiectelor internaţionale, în cadrul aceleiaşi instituţii.

Pe termen lung se vede tot în real estate; „îmi place ceea ce fac, este un domeniu dinamic şi sunt expusă la multe arii, atât în zona de brokerage, cât şi pe partea de suport“.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
birou,
companie,
imobiliare,
birouri,
incepere,
real
/lideri/roxanei-bencze-coo-biroul-local-al-knight-frank-14860117
14860117
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.