Românca de 32 de ani care conduce un lanţ de 34 de magazine cu 480 de angajaţi şi cu o cifră de afaceri de 114 milioane

Postat la 11 noiembrie 2017 3994 afişări

În 2014, când Alina Bistreanu a preluat conducerea LPP România, care are în portofoliu magazinele Reserved, Cropp, House, Mohito, Sinsay, grupul polonez opera pe piaţa locală şase magazine, avea 145 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 27,9 milioane de lei.

Românca de 32 de ani care conduce un lanţ de 34 de magazine cu 480 de angajaţi şi cu o cifră de afaceri de 114 milioane

Anul trecut s-a încheiat pentru LPP România cu 34 de magazine, 480 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 114 milioane de lei. „În ultimii trei ani mi-am dedicat majoritatea timpului companiei şi echipei pe care le conduc. Este alegerea pe care am făcut-o conştient şi care îmi aduce bucurie şi împlinire atât în plan profesional cât şi personal. Fac totul cu multă pasiune şi plăcere, iar acest lucru contribuie la starea mea generală de fericire.”

În scenariul imaginativ, făcând abstracţie de prevederile constituţionale în ceea ce priveşte atribuţiile preşedintelui, în cazul în care ar avea o putere deplină de decizie în stat, Alina Bistreanu ar propune o serie clară şi elaborată de decizii. „Întâi de toate, aş impune consultarea şi implicarea societăţii civile şi de afaceri în procesul decizional şi al formulării politicilor publice.

Consider că democraţia fără implicarea directă a cetăţenilor nu se poate numi democraţie.” În al doilea rând, ea ar susţine investiţiile în educaţie şi infrastructură - principalele motoare de creştere economică a ţării, în opinia sa. A treia decizie se referă la debirocratizarea şi simplificarea administrativă şi reformarea sistemului medical.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.