Revolta unei angajate: şi-a dat demisia şi a făcut cu doi prieteni o afacere de milioane de euro

Postat la 05 iulie 2016 28981 afişări

Aventura antreprenoriatului a început pentru Simona Lăpuşan în 2003, când a fondat împreună cu Alex Lăpuşan şi Alex Nova producătorul de aplicaţii online Zitec.

Revolta unei angajate: şi-a dat demisia şi a făcut cu doi prieteni o afacere de  milioane de euro

În primă fază a fost implicată în afacere doar parţial, fiind şi angajată la acel moment. Absolventă a Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti şi a unui master în Managementul Informatizat al Proiectelor la Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică din cadrul ASE Bucureşti, a început să lucreze din timpul facultăţii.

La 21 de ani s-a angajat ca web developer la Totalnet, un furnizor de servicii de internet din Capitală cumpărat ulterior de RCS&RDS, şi a ajuns în doi ani să conducă departamentul în care se angajase iniţial, sub titulatura de head of web development.

La un an de la fondarea afacerii a decis să renunţe la statutul de angajată şi a devenit director de operaţiuni în compania în care este acţionar.

Citiţi aici mai multe poveşti de succes ale celor 200 cele mai puternice femei din business

Urmărește Business Magazin

/lideri/revolta-unei-angajate-si-a-dat-demisia-si-a-facut-cu-doi-prieteni-o-afacere-de-milioane-de-euro-15517642
15517642
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.