Marian Alexe, general manager partner Coffee Services România, Bulgaria şi Ungaria: Un antreprenor aflat la început de drum trebuie să facă din plăcere ce şi-a propus

Postat la 07 ianuarie 2021 217 afişări

Marian Alexe, general manager partner Coffee Services România, Bulgaria şi Ungaria: Un antreprenor aflat la început de drum trebuie să facă din plăcere ce şi-a propus

Un antreprenor aflat la început de drum trebuie să facă din plăcere ce şi-a propus, să planifice bine paşii de urmat, apoi să creadă obsesiv, dar cu răbdare (timpul nu poate fi controlat), în succesul proiectului. Aşa fac şi simt că am făcut în toţi aceşti ani de când mă joc de-a antreprenorul.

Carte de vizită:

►Antreprenorul Marian Alexe a lucrat 15 ani în multinaţionale, iar acum deţine un business cu cafea, format dintr-o reţea de cafenele, cât şi din una de distribuţie de cafea.  

►El şi-a lansat propriul business în 2007, când a început să distribuie cafea Tchibo.

►Prin brandul The Coffee Shop, dezvoltă o afacere de distribuţie de cafea, precum şi un lanţ de cafenele cu afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro anual.

Profilul lui Marian Alexe a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA 2020. El ocupă locul 19 în acest clasament, în urma voturilor primite de la reprezentanţii mediului românesc de afaceri. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.