Managerul care a înfiinţat departamentul de preţuri de transfer al EY România

Autor: Dorin Oancea Postat la 24 octombrie 2014 354 afişări

Alex Milcev este partener în cadrul departamentului de Asistenţă Fiscală al EY România şi coordonatorul departamentului de Asistenţă Fiscală al biroului din Republica Moldova.

Managerul care a înfiinţat departamentul de preţuri de transfer al EY România

Alex Milcev are o perspectivă de afaceri globală conturată de-a lungul celor 17 ani de experienţă, în calitate de consultant în cadrul unor companii de renume din industria de servicii profesionale. Primele sale cunoştinţe în materie de business şi de drept s-au format în cadrul unor instituţii de învăţământ, precum Academia de Studii Economice din Bucureşti şi Universitatea din Bucureşti - Facultatea de Drept, oferindu-i un avantaj considerabil în a înţelege şi aprecia orice eveniment sau tranzacţie din punct de vedere financiar şi juridic.

Alex Milcev este membru fondator al Camerei Consultanţilor Fiscali din România şi membru al Camerei de Comerţ Americane în România (AmCham), participând activ la toate iniţiativele mediului de afaceri privind îmbunătăţirea legislaţiei şi practicilor fiscale în România. S-a alăturat echipei EY România în anul 2002, iar în 2006 a devenit partener în cadrul departamentului de Asistenţă Fiscală din Bucureşti. Alex a lucrat o perioadă în SUA pe probleme de preţuri de transfer şi a adus know-how-ul necesar pentru înfiinţarea serviciului de preţuri de transfer şi în cadrul EY în România.

Alex Milcev colaborează îndeaproape cu publicaţii economice şi este invitat în cadrul emisiunilor financiare pentru a comenta noutăţile şi proiectele legislative fiscale şi participă în mod regulat la întâlnirile cu Ministerul de Finanţe în ceea ce priveşte modificarea şi implementarea legislaţiei fiscale.  Este lector şi speaker la numeroase conferinţe şi seminarii pe teme fiscale, inclusiv cele organizate pentru studenţii din ASE şi alte instituţii de învăţământ economic şi juridic. ãCând vorbim de principii, atunci viaţa profesională şi cea personală seamănă foarte mult. În fiecare dintre ele, ca să mergi înainte şi să ai succes durabil, trebuie să fii întotdeauna sincer şi să ai grijă întotdeauna de interesele, dorinţele şi aşteptările celuilalt”, spune Alex Milcev.


Alex Milcev face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/managerul-care-a-infiintat-departamentul-de-preturi-de-transfer-al-ey-romania-13452145
13452145
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.