Conduce o echipă de 100 de oameni care produce, anual, peste 5 milioane de euro

Autor: Razvan Muresan Postat la 23 septembrie 2014 377 afişări

Silviu Creţean a preluat conducerea Diviziei Acollada, care include trei din cele şase business unit-uri ale TotalSoft, din septembrie 2013.

Conduce o echipă de 100 de oameni care produce, anual, peste 5 milioane de euro

Silviu Creţean conduce o divizie de 100 de dezvoltatori, responsabili de generarea a 22% din cifra de afaceri a TotalSoft, de 27 de milioane de euro. S-a alăturat companiei în 2007, în poziţia de senior developer.

Ulterior, a ocupat mai multe funcţii de management, de la team leader la cea de net competence manager şi apoi custom application department manager. Odată cu preluarea diviziei Acollada, Silviu a devenit membru al echipei de conducere a companiei.

Sub coordonarea lui, divizia Acollada a lansat prima aplicaţie europeană de gamification funcţională pe tablete cu Windows 8, premiată ulterior de Microsoft cu distincţia “Best Windows 8 App Developer in FY 13”, precum şi prima aplicaţie românească de facturare utilităţi.

Îşi propune ca în următorii ani să speculeze trendul aplicaţiilor mobile B2B, consolidând poziţia TotalSoft în zona de mobilitate atât pe plan local, cât şi internaţional.


Silviu Creţean face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/conduce-o-echipa-de-100-de-oameni-care-produce-anual-peste-5-milioane-de-euro-13330390
13330390
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.