Conduce o companie care a ajuns, după două decenii, la peste 400 de angajaţi

Autor: Ioana Matei Postat la 31 martie 2015 843 afişări

Ana Cornea conduce Denis, afacerea cu pantofi de lux formată dintr-o fabrică modernă de pantofi din Suceava şi o reţea de 36 de magazine, operate sub trei branduri - brandul mediu spre premium Anna Cori&All Shoes, brandul pre-mium Why Denis şi brandul luxury Denis.

Conduce o companie care a ajuns, după două decenii, la peste 400 de angajaţi

Antreprenoarea s-a lansat în industria pantofilor de lux alături de soţul ei, Ilie Cornea, într-un atelier cu zece angajaţi din Vicovu de Sus.

După două decenii, în 2014, compania a ajuns la 420 de angajaţi, în fabrică şi în reţeaua de magazine, şi afaceri de 10,5 milioane de euro. „Nu ne-am dat niciodată bătuţi, reţeta succesului este munca, implicarea maximă şi seriozitatea“, explică Ana Cornea reţeta supravieţuirii într-o industrie în care puţini jucători au rezistat.

Urmărește Business Magazin

/lideri/conduce-o-companie-care-a-ajuns-dupa-doua-decenii-la-peste-400-de-angajati-14089635
14089635
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.