Cel mai vanat broker

Postat la 04 august 2008 362 afişări

Sa zicem ca esti o companie romaneasca privata dintr-un sector in voga. Ai nevoie de bani si ai de ales: sa vinzi unui competitor mai puternic sau sa accepti "o oferta de nerefuzat" si sa te listezi la bursa. Cine este intruchiparea lui Corleone in aceasta poveste?

Dana-Mirela Ionescu, presedinte al Raiffeisen Capital & Investment, este femeia de 34 de ani care a condus cele mai spectaculoase listari la Bursa de Valori Bucuresti si a strans, in total, peste 42 de miliarde de euro de la investitori prin listarea Transgaz, Transelectrica si a retailerului de electrocasnice Flamingo.

Atunci cand vii de pe o piata de capital ca aceea din New York pe una ca aceea din RomAnia, pot trece ani buni pana sa nu mai fii considerat un outsider. Te tradeaza limbajul presarat cu "englezisme", stilul de viata activ si nevoia de a fi permanent conectat la informatiile de prima mana. Dana Ionescu incearca inca, dupa aproximativ zece ani de vis american, sa se reacomodeze la viata de broker din Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cel,
mai,
vanat,
broker
/lideri/cel-mai-vanat-broker-4074352
4074352
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.