Cei mai admiraţi CEO din industrie şi energie, în 2015

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 26 noiembrie 2015 364 afişări

Domeniul grupează câteva dintre cele mai mari companii din România din punctul de vedere al cifrelor de afaceri, dar chiar şi aşa doar câţiva dintre managerii din industrie şi energie au intrat în rândul celor mai admiraţi 100 de manageri.

Cei mai admiraţi CEO din industrie şi energie, în 2015

Poate cel mai subiectiv demers editorial de pe piaţa românească, catalogul 100 cei mai admiraţi CEO din România se află la a şasea ediţie. O dată în plus este vizibil că admiraţia nu este un dat, iar pentru a dobândi respectul mediului de afaceri privat un manager este importantă imaginea pe care alege sau nu să o construiască, de evoluţia companiei, de interacţiunea cu partenerii, clienţii şi competitorii, de rezultatele afacerii şi aşa mai departe.

A şasea ediţie a catalogului 100 Cei mai admiraţi CEO din România realizat de Business Magazin l-a adus în fruntea clasamentului pe Dragoş Pavăl, care a primit anul acesta cel mai mare număr de voturi din partea mediului de afaceri privat din România. Preşedintele şi acţionarul Dedeman a urcat în clasament două poziţii faţă de anul trecut şi ocupă locul întâi în acest clasament. La ediţiile anterioare ale catalogului primul loc a fost ocupat în 2010 şi 2011 de Mariana Gheorghe, CEO al Petrom, şi apoi, în 2012 şi 2013 de Steven van Groningen, preşedinte şi CEO Raiffeisen Bank. Ediţia de anul trecut l-a adus în poziţia fruntaşă pe Iulian Stanciu, CEO al eMAG, cel mai mare retailer online de pe piaţă.

Pentru mai multe detalii şi informaţii despre cei mai admiraţi CEO din 2015,

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ceo,
energie,
industrie,
catalog,
admirati
/lideri/cei-mai-admirati-ceo-din-industrie-si-energie-in-2015-14900319
14900319
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.