Camelia Şucu, Class Living: "Raportul egal de forţe între femei şi bărbaţi este mai productiv"

Postat la 24 iulie 2016 478 afişări

Camelia Şucu, Class Living: "Raportul egal de forţe între femei şi bărbaţi este mai productiv"

„Cred că în afaceri, şi nu doar în România, ci în toată lumea, este nevoie de echilibru. Într-un mediu de business, atât corporatist cât şi antreprenorial, raportul egal de forţe între femei şi bărbaţi este mai productiv şi mai sănătos decât debalansarea în oricare dintre părţi. Ca medic, eu am o tendinţă de a crede că totul în lume, de la organismul uman la cel social are nevoie de echilibru pentru a creşte frumos. Cred aşadar că management-ul feminin cu trăsăturile lui trebuie să fie complementar şi nu un înlocuitor al management-ului masculin. Discuţii despre discriminarea de gen n-ar mai exista nici în scenariul 50:50, nici în scenariul trei la unu pentru femei, pentru că tipologia de management feminin nu ar permite discriminarea, prin simplul fapt că ea este mai permisivă pentru cultivarea dialogului în detrimentul egoului“, spune Camelia Şucu.

Proprietara afacerii Class Living şi Iconic Health a demarat de-a lungul anilor mai multe proiecte de investiţii, o parte din bani fiind plasaţi în imobiliare, alta în agricultură, dar şi în servicii de sănătate şi întreţinere corporală.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.