Are 34 de ani şi este expertă în insolvenţe şi lichidări de firme

Autor: Razvan Muresan Postat la 19 septembrie 2014 1006 afişări

Andreea Cionca-Anghelof este practician în insolvenţă şi membru al UNPIR din anul 2007.

Are 34 de ani şi este expertă în insolvenţe şi lichidări de firme

Andreea Cionca-Anghelof s-a alăturat echipei CITR încă de la înfiinţare, iar din ianuarie 2008 este partener. Face parte din echipa managerială după ce a îndeplinit funcţia de executive associate, coordonând echipele din Bucureşti şi Braşov.

Andreea Cionca-Anghelof a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii de Vest din Timişoara în 2003, iar formarea ei academică mai include şi cursuri MBA ale Open University of London. Cu o experienţă de peste opt ani în domeniu, are expertiză în procedurile de insolvenţă şi de lichidare voluntară.

Andreea Cionca-Anghelof a coordonat până în prezent unele dintre cele mai cunoscute proceduri ale societăţii: Flanco, Diverta, Boom TV, Tractorul Brasov, City Mall, Alia Apartments, Bellevue Braşov. Anul trecut a prezidat Consiliul de Coordonare al societăţii şi a manageriat proiectul de educare a mediului de afaceri, împreună cu echipele de pregătire profesională, respectiv de PR şi imagine.


Andreea Cionca-Anghelof face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/are-34-de-ani-si-este-experta-in-insolvente-si-lichidari-de-firme-13280898
13280898
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.