Andreea Bovnoczki

Autor: Razvan Muresan Postat la 19 septembrie 2014 464 afişări

Andreea Bovnoczki este directorul financiar şi administrativ al filialei grupului Schneider Electric în România şi conduce o echipă formată din zece oameni.

Andreea Bovnoczki

Departamentul acordă suport financiar diviziilor operaţionale din România şi Republica Moldova şi gestionează procesul managerial de decizie, conduce exerciţiile de prognoză şi planificare a afacerii pentru entitatea locală şi gestionează expunerea la risc, determinând o creştere profitabilă a afacerii şi îmbunătăţirea generării fluxului de numerar.

“În 2007, după doi ani petrecuţi în Franţa ca auditor intern în cadrul echipei globale a Schneider Electric, am fost nevoită să decid cu privire la viitorul meu profesional. Existau două alternative: să mă întorc în consultanţă externă, un domeniu deja cunoscut, sau să preiau un job în operaţiuni, ca director financiar al filialei Schneider Electric din România. Am avut curajul de a alege funcţia care îmi era mai puţin cunoscută şi nu regret”, spune Bovnoczki.

Dacă ar fi să o ia de la capăt, ar reface parcursul de auditor extern / consultant - auditor intern - director financiar, pentru că i-a asigurat dobândirea rapidă a unor cunoştinţe solide - mai întâi financiare şi apoi de business:  “Este un traseu pe care îl recomand tinerilor în căutarea unei cariere cu ritm de creştere accelerat”.


Andreea Bovnoczki face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/andreea-bovnoczki-13280796
13280796
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.