Alina Mavrodin: Liderul ideal este cel care te motivează să îţi atingi potenţialul, inspiră încredere, creează o cultură, concentrându-se pe oameni şi încurajează permanent spiritul de echipă

Postat la 19 septembrie 2021 651 afişări

Alina Mavrodin: Liderul ideal este cel care te motivează să îţi atingi potenţialul, inspiră încredere, creează o cultură, concentrându-se pe oameni şi încurajează permanent spiritul de echipă

Pentru mine, jobul ideal este... acela care oferă un mediu în care motivaţia şi entuziasmul pot fi transformate concret în contribuţii pozitive, precum şi locul în care poţi dărui cu inima deschisă energie, prietenie, inspiraţie şi motivaţie.

Cel mai mult mă inspiră... bunătatea oamenilor, simplitatea şi modestia care transced şi reuşesc să îi atingă şi pe cei din jur.

Prefer să lucrez... individual, mai ales atunci când este vorba de strategii, dar întotdeauna revin către echipă, acolo unde ideile sunt împărtăşite, discutate, dezbătute şi transformate în final într-un „minimum viable product”, care apoi prinde viaţă în operaţional.

Obiectivul meu principal în rolul actual este... optimizarea şi digitalizarea proceselor într-un mod cât mai agil şi optim din perspectiva resurselor, în toate ariile de activitate, într-un timp cât mai scurt.

Lucrul de care sunt cel mai mândră este… fără îndoială, familia mea. Mai presus de toate, fiica mea îmi oferă cele mai multe motive de bucurie şi mândrie.

Liderul ideal este… cel care te motivează să îţi atingi potenţialul, inspiră încredere, creează o cultură, concentrându-se pe oameni şi încurajează permanent spiritul de echipă pentru atingerea unui ţel comun.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este… calitatea. Nu mă refer doar la oameni foarte bine pregătiţi din punct de vedere profesional, ci la angajaţi care înţeleg foarte bine businessul şi sunt dispuşi să ofere mai mult decât o listă de atribuţii, concentrându-se pe obţinerea rezultatelor.

O mare parte din timpul meu liber o aloc… familiei.


Vârstă: 40 de ani

Funcţie: director operaţiuni, România şi Regiunea SEE

Companie: Synevo România

Venituri (Divizia de Diagnostic a grupului Medicover în România, reprezentat prin Synevo România, 2020): ~63,4 mil. euro


Numărul colegilor din echipa sa: 9 (6 cu raportare directă)


Experienţă: A absolvit Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, a urmat cursurile Masteratului de Contabilitate Internaţională şi, ulterior, cursurile programului de Leadership Development din cadrul Roffey Park Institute, obţinând certificatul postuniversitar în leadership şi management, validat de Universitatea din Sussex, Marea Britanie. În 2006 s-a alăturat echipei Synevo România. În cei peste 14 ani în companie a fost implicată în diverse proiecte financiare, comerciale şi operaţionale. De asemenea, a activat în domeniul auditului intern şi cel de conformitate.


Domeniile actuale de concentrare: îmbunătăţirea sistemelor şi proceselor de management operaţional.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.