Această absolventă de ASE lucrează de 15 ani în aceeaşi companie. După 12 ani a fost numită partener

Autor: Iuliana Roibu Postat la 29 august 2014 1946 afişări

Mădălina Racoviţan lucrează la KPMG din 1999, când a absolvit ASE şi a participat la un târg de joburi care avea să fie definitoriu pentru cariera sa.

Această absolventă de ASE lucrează de 15 ani în aceeaşi companie. După 12 ani a fost numită partener

"Aş putea spune că am crescut odată cu organizaţia.” La 12 ani de la angajare, în 2011, a fost numită partener în cadrul KPMG România şi Moldova. În 2003, a lucrat în echipele consultative pentru scrierea Codului fiscal, în  2004 a lucrat o perioadă la Londra, în 2007 a fost printre primii membri admişi ai Camerei Consultanţilor Fiscali, iar în prezent coordonează o arie mai largă de servicii numită People Services, care îmbină serviciile IES cu cele de Payroll Outsourcing şi Human Resources Advisory.

“În prezent coordonez în mod direct mai multe echipe de consultanţi specializaţi pe fiscalitatea persoanelor fizice, servicii de salarizare, dar şi servicii de consultanţă în domeniul resurselor umane. Am preluat coordonarea echipei People & Change (consultanţă în domeniul resurselor umane) de aproximativ 2 ani. Pentru următorii ani, mi-am propus să dezvolt şi această zonă, pentru a poziţiona KPMG pe piaţă drept cel mai bun consultant în domeniul resurselor umane cu o abordare integrată a tuturor aspectelor legate de capi-talul uman al clienţilor noştri - de la zona de compensaţii şi beneficii, fiscalitate, imigrare, la training, managementul performanţei, până la managementul talentelor.”

Munca în KPMG îi aduce nu numai satisfacţii profesionale: “La KPMG am şansa să îmbin viaţa profesională cu una din pasiunile mele, şi anume să călătoresc. Am vizitat până în prezent aproape 40 ţări din Europa, Asia, America şi Africa, şi este doar începutul. Este o provocare imensă să ajungi să cunoşti culturi diferite şi medii de lucru foarte diverse, însă real-izezi că indiferent de stadiul de dezvoltare al societăţii, standardele KPMG sunt aceleaşi în toate aceste ţări. Aştept cu nerăbdare ur-mătoarea destinaţie”.


Mădălina Racoviţan face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/aceasta-absolventa-de-ase-lucreaza-de-15-ani-in-aceeasi-companie-dupa-12-ani-a-fost-numita-partener-13161922
13161922
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.