A început cu importul de anvelope, iar acum deţine trei restaurante şi o agenţie de turism

Autor: Ioana Matei Postat la 20 septembrie 2014 1338 afişări

A început cu importul de anvelope, iar acum deţine trei restaurante şi o agenţie de turism

Andrei Iuşut deţine împreună cu soţia sa Divan Group, afacere care reuneşte cele două restaurante cu specific turcesc Divan, restaurantul grecesc Meze Taverna, dar şi agenţia de turism AA Travel şi alte mici afaceri de import.

În total, acestea au ajuns în 2012 la venituri de 2 milioane de euro. Iuşut nu s-a văzut niciodată lucrând într-o multinaţională şi, în perioada studiilor economice din cadrul ASE, a început afacerea de import de anvelope la care nu a renunţat nici acum.

În 2006 s-a orientat către piaţa turismului şi a deschis agenţia de turism AA Travel, axată pe destinaţiile populare - Turcia, Grecia, Egipt, Bulgaria. Numeroasele călătorii în Turcia şi cunoştinţele acumulate prin conducerea afacerii în turism l-au determinat ca în 2010 să deschidă restaurantul Divan din Centrul Vechi.

Doi ani mai târziu, a deschis cel de-al doilea restaurant, Meze Taverna, acesta fiind rezultatul pasiunii lui pentru tavernele greceşti.


Andrei Iuşut face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Andrei Iuşut,
Divan,
tineri manageri de top
/lideri/a-inceput-cu-importul-de-anvelope-iar-acum-detine-trei-restaurante-si-o-agentie-de-turism-13280517
13280517
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.