A început cariera la stat, iar acum conduce câteva zeci de unităţi ale BRD

Autor: Dorin Oancea Postat la 25 octombrie 2014 1073 afişări

Anca Luican este directoarea executivă adjunctă a grupului Unirea din Bucureşti, o structură care grupează câteva zeci de unităţi BRD din Bucureşti.

A început cariera la stat, iar acum conduce câteva zeci de unităţi ale BRD

Anca Luican a absolvit ASE - Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, specializarea Economie Mondială, şi are un master în Integrare Economică Europeană. În 2001 a obţinut un MBA în Dezvoltarea Economică a Întreprinderii la Institutul Naţional de Dezvoltare Economică Bucureşti / Conservatoire National des Arts et M’tiers Paris.Formarea profesională include numeroase alte etape, printre care stagii în afaceri europene la Institutul de Administraţie Publică Dublin, Universitatea din Bologna, Institutul Internaţional pentru Pace New York, Foreign Office din Marea Britanie sau Joint Vienna Institute for Economic Studies.

Şi-a început cariera la Fondul Proprietăţii de Stat, în 1998, iar între ianuarie 1999 şi noiembrie 2001 a lucrat la Ministerul Afacerilor Externe. Din noiembrie 2001 vine la BRD, unde ocupă diverse funcţii: controlor de gestiune, şef serviciu studii, director clientelă retail şi, din decembrie 2011, director executiv adjunct la Grup Unirea.

“Cred cu tărie că adevărata valoare a managerului este dată de forţa echipei sale. Cred în puterea exemplului personal şi în faptul că ceea ce insuflăm echipelor noastre este ceea ce noi înşine suntem. Şi mai cred că succesul înseamnă multă muncă făcută cu dăruire şi seriozitate”, spune Anca Luican.  


Anca Luican face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiat în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Anca Luican,
BRD,
tineri manageri de top
/lideri/a-inceput-cariera-la-stat-iar-acum-conduce-cateva-zeci-de-unitati-ale-brd-13452203
13452203
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.