A început ca traducător, iar acum coordonează întreaga activitate a companiei din vestul Bucureştiului

Postat la 13 iulie 2016 785 afişări

A început ca traducător, iar acum coordonează întreaga activitate a companiei din vestul Bucureştiului

Laura Bucur conduce, din decembrie 2015, operaţiunile Porsche Inter Auto România din Vestul Bucureştiului, centrele de vânzări şi service Porsche Bucureşti Vest 1 şi Vest 2, din poziţia de director executiv.

Absolventă a Universităţii Politehnice Bucureşti, Facultatea de Inginerie în Limbi Străine, Laura Bucur s-a alăturat PIA România încă din timpul facultăţii, fiind iniţial, în 2005, traducător pentru documentaţiile tehnice la service‑ul Porsche Bucureşti Nord.

A avansat rapid în zona de service, de la asistent director service la coordonator recepţie clienţi service în 2007 pentru ca, din 2009, să conducă operaţiunile de service ale celui mai mare centru auto al PIA România, Porsche Bucureşti Nord.

Odată cu deschiderea Porsche Pipera, Laura Bucur a primit certificările after sales pentru mărcile de lux ale grupului, Bentley şi Lamborghini şi a coordonat activităţile de service ale noului centru. Responsabilităţile ei s-au extins la finalul anului trecut şi asupra vânzărilor, Laura Bucur coordonând acum întreaga activitate PIA România din vestul Bucureştiului.

Urmărește Business Magazin

/lideri/a-inceput-ca-traducator-iar-acum-coordoneaza-intreaga-activitate-a-companiei-din-vestul-bucurestiului-15526110
15526110
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.