100 TINERI MANAGERI DE TOP - Paul Cazacu, Uniqa Asigurări de Viaţă

Autor: Ana Raduta Postat la 16 iunie 2012 718 afişări

„Întâmplarea face ca începutul carierei mele să aibă legătură cu domeniul actual în care activez, anume cel al asigurărilor", spune Paul Cazacu.

În 2001 a "debutat" în cadrul departamentului relaţii internaţionale al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor. A fost o experienţă cu durată scurtă de viaţă, pentru că, la sfârşitul anului 2002, "fiind în căutarea unor noi provocări, am răspuns pozitiv oportunităţii de a mă alătura unui proiect ambiţios în piaţa farmaceutică, acceptând preluarea poziţiei de şef al departamentului de audit intern în cadrul unei fabrici de medicamente cu acţionariat românesc".

În 2004 a schimbat din nou domeniul şi timp de şapte ani a făcut parte din echipa KPMG România, începând în departamentul de audit al instituţiilor financiare şi terminând în postura de senior manager în cadrul departamentului de consultanţă în achiziţii şi fuziuni. În toamna anului trecut s-a reîntors însă în asigurări, ca membru al directoratului companiei UNIQA Asigurări de viaţă. "Revenirea în industria asigurărilor după şapte ani petrecuţi într-o firmă de consultanţă a reprezentat un pas important în cariera mea. Am ales să trec de partea cealaltă a baricadei, să îmi suflec mânecile şi să încerc să implementez ceea ce ani de-a rândul am promovat din poziţia de consultant", spune Cazacu. Compania pentru care lucrează acum se află însă la început, astfel încât eforturile sale sunt concentrate către dezvoltarea unui portofoliu cât mai complex de produse, încheierea unor parteneriate cu clienţi strategici, implementarea unor sisteme informatice adaptate industriei asigurărilor, dar şi dezvoltarea organizaţională a echipei pe care o conduce.


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a şaptea ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Catalogul este disponibil din data de 28 mai la toate punctele de difuzarea a presei Inmedio si Relay la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-tineri-manageri-de-top-paul-cazacu-uniqa-asigurari-de-viata-9750159
9750159
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.