100 cele mai puternice femei din business - Astăzi: Cristina Săvuică, Lugera & Makler

Autor: Ana Raduta Postat la 24 iulie 2012 1070 afişări

Cristina Săvuică lucrează de 11 ani la Lugera, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de recrutare şi consultanţă în resurse umane din România, iar din 2004 este şi partener în cadrul companiei.

Ocazia de a lucra în domeniul resurselor umane a venit pe vremea când locuia în Bratislava, la departamentul de vânzări al unui ziar local în limba engleză. Atunci l-a cunoscut pe directorul Lugera & Makler din Slovacia, care i-a propus să deschidă o companie şi în România. Pentru că îşi dorea foarte mult să se întoarcă acasă, a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri. Faptul că nu avea nici studii de specialitate (a terminat ASE) şi nici experienţă în domeniul resurselor umane a împiedicat-o să fie partener de la început, aşa că prima funcţie pe care a avut-o în cadrul companiei a fost de country manager, cu promisiunea că, dacă va îndeplini în trei ani anumite obiective financiare, va primi acţiuni în cadrul firmei. A realizat acele obiective deja din al doilea an şi a primit 20% din acţiuni, devenind partener. De altfel, în ultimii ani a primit participaţii şi în filialele Lugera & Makler din Olanda, Polonia şi Cehia.


Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" prezintă interviuri cu reprezentantele de success ale mediului de afaceri românesc actual şi conţine profilul profesional a 100 dintre liderii feminini.

Au experienţă, au putere, câştigă bine, sunt cochete şi se bucură de respectul celor din jur. Cuvântul lor este cel mai important sau printre cele mai importante în companiile pentru care lucrează. Cele mai puternice femei de afaceri din România sunt un segment aparte şi tot mai bine conturat dintr-o lume care, în mod tradiţional, a fost creată şi condusă de bărbaţi.

Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" - prima ediţie va fi distribuit gratuit abonaţilor BUSINESS Magazin şi va putea fi achiziţionat online din 9 aprilie la adresa www.bmag.ro/cataloage, la preţul de 25 de lei (TVA inclus).

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-cele-mai-puternice-femei-din-business-astazi-cristina-savuica-lugera-makler-9890535
9890535
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.