Cum trăiesc copiii bogaţi din Londra: maşini de lux, avioane private şi folosesc bancnote de 50 de lire pentru a-şi sterge pantofii

Postat la 01 martie 2016 1211 afişări

Prin intermediul internetului oamenii îşi expun viaţa pentru văzul tuturor. Aşa că nu este de neînţeles ca din ce în ce mai multe imagini cu copiii bogaţilor care-şi expun viaţa luxoasă apar pe Instagram.

Contul de Instagram @richkidslondon prezintă poze ale răsfăţaţilor alături de maşini scumpe, băuturi fine sau în locuri greu accesibile oamenilor de rând.

Vezi aici cum trăiesc copiii oligarhilor ruşi

Urmărește Business Magazin

/galerii-foto/cum-traiesc-copiii-bogati-din-londra-masini-de-lux-avioane-private-si-folosesc-bancnote-de-50-de-lire-pentru-a-si-sterge-pantofii-15092385
15092385
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.