Cum arată actorii din „Lord of the Rings”, la 15 ani de la debut - GALERIE FOTO

Postat la 27 aprilie 2017 734 afişări

În urmă cu 15-16 ani, mai precis în 2001-2003, opeara lui J.R.R Tolkien era ecranizată astfel "Lord of the Rings" a dobândit milioane de fani în întreaga lume. Povestea fantastică a luptei dintre bine şi rău, călătoria unui hobbit a impresionat atât spectatorii, cât şi critiii.

Cele trei filme ne-au adus lumea a Pãmântului de Mijloc, cu locuitorii sãi fantastici - oameni, hobbiţi, elfi, pitici, vrãjitori, troli şi orci, şi în întunericul din Ţinutul Mordor.

Cele trei filme au obţinut 28 de nominalizări la premiile Oscar şi au câştigat nu mai puţin de 17 categorii (11 doar "The Return of the King", egalând recordul setat de Titanic şi Ben-Hur). Filmele s-au descurcat foarte bine şi la box office, impreună încasând peste 1,6 miliarde de dolari, sumă ajustată la inflaţie.

În galeria foto vă prezentăm cum arată actorii la peste 15 ani distanţă de la debutul de succes

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.