Cum arată cel mai mare parc de distracţii pentru copii din sud-estul Europei. A fost deschis recent în România - FOTO, VIDEO

Postat la 12 ianuarie 2018 946 afişări

Superland, cel mai mare loc de joacă pentru copii din sud-estul Europei, şi-a deschis porţile pe 31 decembrie. Complexul din Braşov se întinde pe 17.000 de metri pătraţi, iar investiţia se ridică la 10 milioane de euro.

Una din atracţiile parcului este cinematograful 8D, unic în Europa, transmite brasovromania.net. Acesta are o vedere panoramică de 360 de grade, atracţie ce de asemenea este unică în Europa la ora actuală. Acţiunea se va petrece în faţă, în spatele sau în lateralul, astfel încât vizionarea unui film devine o experienţă de neuitat.

Arhitecţii au ţinut cont de faptul că întregul complex este destinat celor mici. Astfel, treptele de la intrarea principală au fost proiectate de dimensiuni mai mici, uşor practicabile copiilor. De asemenea, pentru persoanele cu dizabilităţi – copii, părinţi sau bunici – a fost amenajată o rampa de acces, cu un grad mic de înclinare, construită conform normelor şi standardelor, scrie news.bv.

O altă atracţie este Luna Park, o zonă de aproape 400 de metri pătraţi care include un carusel, un pendul şi maşini zburătoare. Nu lipsesc nici jocurile electronice, iar părinţii se vor putea juca alături de cei mici într-un spaţiu amenajat special. Reprezentanţii spun că majoritatea jocurilor sunt concepute astfel încât să dezvolte capacitatea de coordonare a copiilor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.