Monica Iavorschi, Arctic: Vom extinde în 2014 gama de frigidere produse la Găeşti

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 17 ianuarie 2014 620 afişări

Monica Iavorschi, Arctic: Vom extinde în 2014 gama de frigidere produse la Găeşti

Monica Iavorschi este CEO al ARCTIC. Iată agenda sa de business în 2014.

Monica Iavorschi: Pentru 2014 ne-am propus să continuăm cu una din direcţiile strategice din ultimii ani şi care s-a dovedit a fi de succes şi potrivită companiei Arctic: creşterea extensivă prin exporturi. În octombrie 2013 am finalizat implementarea unui proiect investiţional de mare anvergură şi am inaugurat o nouă linie de producţie, extinzând astfel cu 25% capacitatea de producţie a fabricii din Găeşti. Compania Arctic a devenit cel mai mare producător de frigidere din Europa, această creştere a capacităţii de producţie reprezentând pentru noi o mare oportunitate şi o platformă de creştere viitoare a businessului.

În aceeaşi măsură, o prioritate pentru noi în 2014 va rămâne consolidarea poziţiei de lider în piaţa locală prin inovaţie şi folosind asul pe care Arctic îl are în mână: o foarte bună cunoaştere şi înţelegere a pieţei şi a consumatorilor români. Astfel, ne propunem să oferim consumatorilor produse la cele mai înalte standarde de calitate şi funcţionalitate, adaptate stilului lor de viaţă. Noua linie tehnologică inaugurată la Găeşti este una de ultimă generaţie, ceea ce reprezintă pentru noi o oportunitate de a ne extinde gama de frigidere.

Şi întrucât cred cu tărie că oamenii cu care lucrezi fac diferenţa şi modul în care se lucrează face diferenţa, pentru 2014 mi-am propus o abordare inovativă în toate procesele de business, care să devină un stil de viaţă pentru echipă şi un punct de start al unei noi etape în evoluţia companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Monica Iavorschi,
Arctic,
emag,
cover story,
agenda
/cover-story/monica-iavorschi-arctic-vom-extinde-in-2014-gama-de-frigidere-produse-la-gaesti-11918198
11918198
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.