Agenda celor mai puternici CEO din România în 2013

Autor: Dorin Oancea Postat la 25 februarie 2013 214 afişări

Privit cu ochelari de analist economic, anul 2013 poate fi oricum: de creştere economică sau de scădere, un an al deprecierii sau al aprecierii monedei naţionale, un an de incertitudini politice şi de conflicte între varii grupări de interese, un an al reluării consumului sau al stagnării; poţi fi pesimist sau optimist, în funcţie de ce indicatori analizezi şi de ce interese te mână.

Un singur element este solid în tot acest peisaj de nisipuri mişcătoare. Este vorba de abordarea pragmatică a şefilor de companii, cei care conduc şi formează pieţe. Aşa că ne-am gândit să-i întrebăm pe conducătorii acestor companii care sunt cele mai importante trei puncte de pe agenda lor de afaceri în acest an. Este acesta şi un exerciţiu de comunicare, directă, folositoare, fără interpretări. Clientul a revenit cu insistenţă între cele trei griji majore ale şefilor de companii, dar nu numai; avem proiecte noi, extinderi peste hotare, sustenabilitate şi energie verde, câştigarea sau păstrarea încrederii între jucătorii din piaţă, atragerea de talente sau dezvoltarea economiei digitale.


Urmăreşte întreaga săptămană pe site-ul Business Magazin agenda celor mai puternici CEO din România. Varianta integrală a articolului e disponibilă în ediţia tipărită a revistei Business Magazin de luni, 25 feb. 2013.

Urmărește Business Magazin

/cover-story/agenda-celor-mai-puternici-ceo-din-romania-in-2013-10595144
10595144
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.