Internetul romanesc, 425 mil. euro

Postat la 26 februarie 2008 21 afişări

La sfarsitul anilor ’90, o echipa de analisti de la University of Texas estima economia internet la nivelul a 40 de miliarde de dolari. Invitatii Business Club au calculat ca in acest moment, pentru Romania, cifra este de 425 de milioane de euro.

BUSINESS Magazin: Ceea ce vrem noi sa dezbatem este cat inseamna acum in Romania economia internet. Sunt convins ca adunand toate domeniile implicate, vom ajunge la o cifra cu o marja de eroare destul de mare, dar exercitiul nu va fi mai putin interesant. Si propun sa incepem cu o definitie a internetului.

Vlad Stan: Internetul inseamna infrastructura, publishing, media de internet, social networking, comert online, servicii pe internet. Dar si telecom, se pare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Club BM,
economie,
internet,
business
/club-bm/internetul-romanesc-425-mil-euro-2417126
2417126
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.