Cele mai inovatoare companii din România - editia 2021

Cele mai inovatoare companii din România - editia 2021

Despre supravieţuire şi reinventare prin inovare

Fie că ne privesc direct şi ne rezolvă problemele de zi cu zi, personale sau profesionale, fie că au un impact la nivel macro, contribuind la bunăstarea întregii societăţi, inovaţiile dezvoltate în ultima vreme de companiile din România, ori implementate de multinaţionale şi în plan local, vin ca o gură de aer proaspăt într-un context critic.

 

Nevoia de reinventare pentru a supravieţui în vremuri de criză este clară, proiectele inovatoare având în primul rând rolul de a revitaliza industriile din care fac parte companiile aflate în spatele lor. Multe iau forma unor soluţii pentru businessurile aflate în impas, acţionând ca un colac de salvare. Însă nu se opresc aici.

Nevoia de digitalizare era deja prezentă în multe domenii şi înainte de pandemia de COVID-19, dar noile norme de distanţare socială, migrarea către mediul virtual şi orientarea către munca remote nu au făcut decât să sporească atât numărul de platforme online, de la hipermarketuri la businessuri nişate pe anumite nevoi, cât şi pe cel de aplicaţii sau alte tehnologii interne, menite să uşureze munca angajaţilor şi să îmbunătăţească comunicarea dintre echipe.

În plus, criza actuală, care a venit cu multe lecţii, a evidenţiat mai ales importanţa sănătăţii, aşa că una dintre tendinţele remarcate în rândul consumatorilor a fost cererea din ce în ce mai mare de produse destinate unui stil de viaţă sănătos, iar companiile s-au conformat, lansând game noi în acest sens.

Nu în ultimul rând, se remarcă tot mai puternic în rândul companiilor accentul pus pe găsirea unor modalităţi de a îmbina inovaţia cu acţiunile de responsabilitate socială corporativă. Acestea au rolul de a deservi dorinţa consumatorilor de implicare în direcţia sustenabilităţii, motivându-i prin recompense palpabile şi fiind totodată şi „la îndemână”, în aplicaţii sau alte canale digitale, cât şi beneficiarul principal către care sunt îndreptate toate privirile, proiectele inovatoare având o contribuţie importantă în lupta pentru protejarea mediului, prin integrarea sistemelor de energie verde şi nu numai.

În prag de an nou, rămâne să descoperim ce proiecte vor primi undă verde la bugetele de investiţii ale companiilor în următoarele 12 luni, pentru următoarea ediţie a acestui anuar.

Până atunci, rămâneţi inventivi şi inovatori!

Andra Stroe,
editor, Business Magazin

 

Mai multe detalii puteţi citi în CATALOGUL Cele mai inovatoare companii din România – ediţia 2021.

Ediţiile print sunt valabile în limita stocului disponibil. În cazul în care stocul se epuizează va fi livrată ediţia electronică.

Comandă catalogul mai jos la preţul de 200 de lei, TVA inclus.


 

Cantitate: buc.
 

Urmărește Business Magazin

cataloagele business magazin
ZF.ro
Autoturismele din România la raport: Moment istoric în România. Ce trebuie să ştie toţi şoferii din ţara noastră Autoturismele din România la raport: Moment istoric în România. Ce trebuie să ştie toţi şoferii din ţara noastră
Mai aveţi zile de concediu de anul trecut şi vreţi să nu le pierdeţi? Vedeţi aici ce se întâmplă cu perioada de concediu de odihnă neefectuată
Mediafax
ISW avertizează SUA: O cădere a Ucrainei va ameninţa graniţele NATO din România, Polonia, Ungaria şi Slovacia ISW avertizează SUA: O cădere a Ucrainei va ameninţa graniţele NATO din România, Polonia, Ungaria şi Slovacia
Ion Cristoiu: Misterul prăbuşirii avionului cu un singur pasager
MonitorulApararii
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
România va semna contractul de peste 700 milioane euro pentru obuzierele de 155 mm. în luna martie
MonitorulSiguranteiCetateanului
COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Ce, cât şi cum se mai fură prin Europa COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Ce, cât şi cum se mai fură prin Europa
COMENTARIU Valeriu ŞUHAN Cu frâna trasă pe podul suspinelor...

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.