Vânzările de ceasuri inteligente din SUA au crescut cu doar 25% în 2016

Postat la 22 decembrie 2016 158 afişări

Vânzările de ceasuri inteligente din SUA au crescut cu doar 25% în 2016

Piaţa de dispozitive purtabile („wearables”) – ceasuri inteligente şi brăţări de fitness - a înregistrat anul acesta o creştere de doar 25% în SUA, – cea mai mare piaţă de profil, contrar estimărilor iniţiale ale specialiştilor, care anticipau un avans de peste 60%, scrie Techcrunch.com. Anul trecut în SUA erau 31,6 milioane de utilizatori de dispozitive wearable, rata de penetrare în rândul populaţiei fiind de 12,8%, potrivit unui raport realizat de compania de cercetare de piaţă eMarketer.

 

Anul acesta numărul de persoane care utilizează cel puţin o dată pe lună un ceas inteligent sau o brăţară de fitness va ajunge la 39,5 milioane – circa 15,8% din totalul populaţiei, mai puţin faţă de estimarea iniţială a companiei eMarketer de 63,7 milioane.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
ceasuri,
sua,
vanzari,
piata,
dispozitive

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.