Vodafone îşi lasă clienţii să navigheze la viteză maximă: “Smartphoneul funcţionează atât de bine pe cât de bună e reţeaua”

Autor: Razvan Muresan Postat la 08 septembrie 2014 445 afişări

Clienţii Vodafone, operatorul de telefonie numărul doi pe piaţa locală, vor putea folosi viteze de transfer de până la 43,2 Mbps pentru serviciile 3G, în timp ce utilizatorii serviciilor 4G beneficiaza de viteze de download de până la 300 Mbps, compania eliminând restricţiile impuse anterior.

Vodafone îşi lasă clienţii să navigheze la viteză maximă: “Smartphoneul funcţionează atât de bine pe cât de bună e reţeaua”

“Smartphoneul funcţionează atât de bine pe cât de bună e reţeaua. Doar aşa poţi vedea cu adevărat care sunt performanţele smarthphoneului”, a declarat Andrea Rossini, director comercial rezidenţial în cadrul Vodafone România. Compania a investit în ultimii doi ani circa 55 de milioane de euro pe piaţa locală în modernizarea reţelei.

Vodafone avea la sfârşitul lunii iunie 8,568 milioane de clienţi în România, dintre care 7,986 milioane utilizatori ai serviciilor mobile şi 55.586 utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vodafone,
clienti,
viteza,
retea
/business-hi-tech/telecom/vodafone-isi-lasa-clientii-sa-navigheze-la-viteza-maxima-smartphoneul-functioneaza-atat-de-bine-pe-cat-de-buna-e-reteaua-13229654
13229654
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.