Telekom România a lansat pachete de servicii fix-mobil pentru companii pe o singură factură

Autor: Razvan Muresan Postat la 01 octombrie 2014 3567 afişări

Deutshe Telekom, compania care operează brandul Telekom pe piaţa din România, a anunţat, miercuri, integrarea ofertelor fix-mobil pentru clienţii companii, oferind 14 tipuri de pachete predefinite cu până la patru servicii şi terminale incluse.

Telekom România a lansat pachete de servicii fix-mobil pentru companii pe o singură factură

Pachetul complet FixMobil XXL oferă voce mobila şi date, voce fixă plus internet fix şi mobil, alături de opţiuni precum: nelimitat minute în reţea de pe fix şi mobil, nelimitat minute naţionale de pe fix şi mobil, nelimitat SMS-uri naţionale şi în reţea, nelimitat viteză 4G pentru traficul de date şi nelimitat apeluri internaţionale către Zona 1 (reţelele fixe din Europa şi reţelele fixe şi mobile din SUA si Canada). Pachetul conţine şi 500 de minute, 500 SMS-uri şi 500 MB în roaming, plus următoarele echipamente: o tabletă Samsung Galaxy Tab 4 10,1” , smartphone-ul Samsung Galaxy SIII mini, un telefon DECT şi un router WiFi. Preţul lunar al pachetului este de 54 euro, fără TVA.

În funcţie de comportamentul de consum, clienţii pot alege alte configuraţii ale pachetelor FixMobil, cu 3 sau 4 servicii, la preţuri începând de la 23 euro/lună fără TVA, cu terminale incluse sau la preţuri speciale.

Toate pachetele includ soluţii de web hosting cu domeniul .ro, spaţiu pentru găzduirea paginii web şi un număr nelimitat de adrese de email, Service Level Agreement (SLA) Standard pentru serviciile de voce fixa, respectiv SLA Advanced pentru serviciile de date,drept garanţie a funcţionării serviciilor, spaţiu pentru stocarea datelor şi funcţia de recovery, IP static şi licenţe Norton Internet Security.

De asemenea, brandul Telekom intră pe piaţa românească cu un portofoliu mobil cu şapte planuri tarifare mobile, oferind nelimitat minute şi SMS-uri în reţea şi preţuri reduse pentru smartphone-uri, alături de acces gratuit la viteză 4G pentru toate planurile tarifare, la preţuri promoţionale valabile până la 30 noiembrie 2014, începând cu 7 euro/lună fără TVA.

„Telekom intră pe piaţă cu filozofia One Stop Shop: un punct de contact unic pentru toate nevoile de comunicare şi un portofoliu complet de soluţii fixe, mobile şi IT. Acesta este motivul pentru care am creat pachetele integrate FixMobil şi beneficiile nelimitate ale abonamentelor noastre pentru companii”, a declarat Ovidiu Ghiman, director executiv comercial al Telekom România Communications şi Telekom România Mobile Communications.

Telekom România este compania rezultată prin unificarea pe piaţa românească a operaţiunilor grupului de telefonie mobilă Cosmote şi ale Romtelecom.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telekom,
oferte,
companii
/business-hi-tech/telecom/telekom-romania-a-lansat-pachete-de-servicii-fix-mobil-pentru-companii-pe-o-singura-factura-13359273
13359273
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.