Sony a prezentat două smartphone-uri la CES 2018, special gândite pentru selfie-uri

Autor: Florin Casota Postat la 08 ianuarie 2018 229 afişări

În Las Vegas, Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) a prezentat modelele Xperia XA2 şi Xperia XA2 Ultra – ultimele apariţii în gama mid-range, un segment foarte popular, prevăzute cu tehnologia foto Sony, modele care se bucură de un design reîmprospătat.

„Strategia noastră referitoare la segmentul mid-range s-a născut din ideea palpitantă de a aduce pe acest segment de piaţă tehnologii noi şi îndrăzneţe, în cel mai accesibil mod posibil”, a declarat Hideyuki Furumi, EVP, Global Sales & Marketing, în cadrul Sony Mobile Communications.

Modelul Xperia XA2 este prevăzut cu senzorul Sony Exmor RSTM de 23MP, pentru camera foto de pe spatele dispozitivului şi cu o cameră foto de 8MP pentru selfie-uri cu unghi super larg, de 120°, şi senzor Exmor R™, într-un design fără margini.

Sony Xperia XA2 are o bateria de 3.300 mAh şi procesor  SnapdragonTM 630. Modelul Xperia XA2 va fi disponibil în variantele Single SIM şi Dual SIM şi în nuanţe proaspete: argintiu, negru, albastru şi roz.

Xperia XA2 Ultra este smartphone-ul „dual selfie”, prevăzută cu camere frontale duale de 16MP, cu stabilizare optică de imagine, şi de 8MP, cu unghi super larg, de 120°, ambele cu bliţ frontal. Modelul are un ecran full HD de 6 inchi şi o baterie de 3800 mAh.

Modelul Xperia XA2 Ultra va fi disponibil în variantele Single SIM şi Dual SIM şi în patru culori contemporane: argintiu, negru, albastru şi auriu.

De asemenea, compania japoneză a lansat şi un Xperia L2, prevăzut cu ecran HD de 5,5”, capacitate sporită a bateriei şi o cameră de 8MP, cu unghi super larg de 120°, pentru selfie-uri.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.