Samsung lansează noul phablet Galaxy Note8 - GALERIE FOTO

Autor: Florin Casota Postat la 23 august 2017 277 afişări

Samsung lansează astăzi Galaxy Note 8, phablet-ul său vârf de gamă.

Galaxy Note 8 va include obişnuitul stylus S-Pen, un ecran cu diagonala de 6,3 inci cu aspect 18,5:9, capacitate de stocare internă de 64 GB, baterie de 3.300 mAh şi 6 GB memorie RAM - o premieră pentru un smartphone Samsung.

Acesta va fi şi primul model de telefon al companiei cu sistem dual-camera. Mai mult, dispozitivul va beneficia de scanner pentru iris, rezistenţă la apă şi praf şi funcţie de încărcare wireless. Note 8 va include chipset Exynos 8895 în versiunile vândute în afara Statelor Unite şi Snapdragon 835 pe teritoriul Americii.

Designul va fi similar cu cel al Galaxy S8, fiind bazat pe ecran cu margini foarte înguste şi display cu colţuri rotunjite.

Galaxy Note 8 dispune de trei metode de autentificare biometrice: senzor de amprentă, scanner pentru iris şi recunoaştere facială. 

S Pen-ul a fost unul dintre elementele definitorii ale seriei Note încă de la lansare. S Pen-ul noului Galaxy Note8 este îmbunătăţit şi permite noi modalităţi de scriere, desen şi interacţiune cu telefonul şi prietenii. Are un vârf mai subţire, sensibilitatea3 la presiune a fost îmbunătăţită şi dispune de caracteristici care le permit utilizatorilor să se exprime în moduri inedite, susţine producătorul sud-coreean.

Pentru fotografierea avansată, caracteristica Live Focus controlează focalizarea câmpului vizual prin ajustarea efectului bokeh în modul de previzualizare şi după ce realizezi fotografia.

În modul Dual Capture, ambele camere principale vor realiza fotografii simultan şi vor permite stocarea ambelor imagini; o fotografie de aproape, realizată cu teleobiectiv şi o fotografie cu unghi larg, care captează întregul fundal.

Obiectivul wide are senzor Dual Pixel cu Auto Focus rapid, ca să poţi realiza fotografii mai clare, chiar şi în medii slab iluminate. Galaxy Note8 este echipat cu cea mai bună cameră frontală cu Auto Focus Smart, cu o rezoluţie de 8MP, pentru selfie-uri mai clare şi conversaţii video.

Galaxy Note8 va fi disponibil din mijlocul lunii septembrie şi va fi prezentat în gama de culori Midnight Black, Orchid Grey, Maple Gold şi Deepsea Blue9.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.