Samsung Galaxy S7: prezentare video, specificaţii tehnice

Postat la 22 februarie 2016 529 afişări

Samsung Galaxy S7: prezentare video, specificaţii tehnice

Samsung a anunţat la Mobile World Congress noua serie de smartphone-uri Galaxy S7. Este vorba despre un model obişnuit, numit pur si simplu Galaxy S7 (cu ecran de 5,1”) şi o nouă variantă cu ecran curbat, care însă iese din tiparele generaţiilor anterioare. Galaxy S7 edge nu diferă doar prin tipul display-ului, ci şi prin dimensiunea sa, fiind livrat cu un display mai mare, de 5,5”.

Galaxy S7 şi Galaxy S7 edge vin însă cu un hardware similar în rest. Acestea vor fi lansate în modele cu procesor octa-core Exynos sau procesoare quad-core Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, o cameră foto care iese mai puţin în relief, cu obiectiv f/1.7, display cu rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli) şi un design mai rotunjit faţă de generaţia S6. Şi că tot vorbim despre diferenţe notabile, S7 include şi un locaş pentru carduri microSD, iar în anumite regiuni, acest locaş poate accepta chiar şi o a doua cartelă nano SIM.

În România, noile smartphone-uri Samsung au fost deja listate pe magazinele de profil şi marii operatori locali, la preţuri care pornesc de la 3.299 lei pentru modelul S7 standard şi 3.799 lei pentru modelul edge.

Pentru prezentarea video şi specificaţiile tehnice intraţi pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/samsung-galaxy-s7-prezentare-video-specificatii-tehnice-15082720
15082720
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.