Românii au plătit în avans, integral, peste 1,5 milioane de euro pentru 1.200 de smartphone-uri iPhone X

Autor: Florin Casota Postat la 31 octombrie 2017 1619 afişări

Românii au plătit în avans, integral, peste 1,5 milioane de euro pentru 1.200 de smartphone-uri iPhone X

În doar trei zile, Quickmobile, a înregistrat precomenzi pentru 1.200 de smartphone-uri iPhone X.  Toate telefoanele au fost achitate de către români integral, valoarea totală a acestora depăşind 1,5 milioane de euro. Comenzile vor fi livrate către primii clienţi din România începând cu 6 noiembrie

Cel mai aşteptat telefon al anului, iPhone X, este disponibil la precomandă în oferta Quickmobile de vineri dimineaţă. În doar trei zile de la startul precomenzilor, retailerul a înregistrat 1.200 de precomenzi pentru noul vârf de gamă al producătorului american Apple.

Din totalul precomenzilor plasate de către români, jumătate au vizat varianta telefonului iPhone X de 64 de GB. Cei care au ales această variantă a terminalului au preferat culoarea space gray. Restul precomenzilor au fost pentru varianta de 256 de GB a vârfului de gamă, culoarea preferată de către români fiind tot space gray.

Modelul iPhone X de 64 GB este disponibil în oferta retailerului la preţul de 5.299 de lei, în timp ce varianta de 256 GB este comercializată de către Quickmobile la preţul de 6.099 de lei. Preţurile includ TVA şi garanţia standard de 2 ani.

„Apetitul românilor pentru telefoanele Apple este tot mai mare, iar acest lucru l-am putut observa cu uşurinţă de-a lungul anilor. Dacă anul trecut, modele iPhone 7 şi 7 Plus au înregistrat 1.000 de precomenzi, anul acesta, iPhone 8, 8 Plus şi iPhone X au generat

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.