Economia de resurse

Postat la 03 noiembrie 2008 15 afişări

Intr-o perioada de criza si recesiune economica, sfatul specialistilor in finante este: "Ecomisiti si veti rezista". Probabil ca la asta s-au gandit si cei care au fondat site-ul LetsAllShare.com: de ce sa dai bani pe lucruri pe care le poti imprumuta? Un rationament bun pentru o perioada de incertitudine financiara. Sa fie acesta un semn ca vom reveni la troc?

Probabil ca nu, dar cu siguranta LetsAllShare.com poate fi o modalitate de economisire, fara sa fie nevoie de alte strategii de "cost cuts". Ideea din spatele site-ului a inceput, ca multe alte lucruri, cu o intrebare: "de ce cumparam cu totii lucruri pe care le folosim doar din cand in cand, ca sa aflam apoi, dupa ce am dat deja banii, ca le puteam imprumuta de la un prieten sau de la un vecin?".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Economia,
de,
resurse
/business-hi-tech/new-media/economia-de-resurse-4074426
4074426
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.