Lenovo îl numeşte pe Ivan Bozev în funcţia de Director Executiv pentru Europa Centrală şi de Sud-Est

Autor: Florin Casota Postat la 23 ianuarie 2018 86 afişări

Lenovo a anunţat numirea lui Ivan Bozev în funcţia de Director Executiv şi General Manager CSEE (Europa Centrală şi de Sud-Est).

Lenovo îl numeşte pe Ivan Bozev în funcţia de Director Executiv pentru Europa Centrală şi de Sud-Est

El va fi responsabil cu asigurarea unei creşteri continue a activităţii diviziei de PC-uri a Lenovo în Bulgaria, Croaţia, Cehia, Grecia, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi alte şase ţări est europene. Ivan Bozev va raporta către Francois Bornibus - Preşedintele EMEA Lenovo – şi îşi va desfăşura activitatea la sediul Lenovo din Sofia, Bulgaria.

Ivan Bozev lucrează în cadrul Lenovo de peste 17 ani. Acesta a avut diferite funcţii în cadrul grupului, care l-au ajutat să înţeleagă diverse modele de business şi tipologii de comportamente ale clienţilor din Europa de Sud-Est.

Ivan Bozev deţine o diplomă de master obţinută în cadrul Universităţii Tehnologice din Viena. El locuieşte în Sofia, iar pasiunile lui includ schiatul, înotul şi călătoriile. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.