Starcraft II Heart of the Swarm, vânzări de peste un milion de exemplare în numai două zile

Autor: Dorin Oancea Postat la 22 martie 2013 59 afişări

Starcraft II Heart of the Swarm s-a vândut, în primele două zile, în 1,1 milioane de exemplare, anunţă Blizzard.

Valoarea include şi vânzările digitale şi cele din magazine şi sunt comparabile cu cele 1,2 milioane de exemplare vândute din prima parte a jocului, Wings of Liberty, la lansare, în aceeaşi perioadă. Lansarea jocului, din 12 martie 2013, un şir de evenimente ce au durat 21 de ore şi care au fost transmise de companie, a adunat peste un milion de spectatori, cu un vârf de audienţă de 125.000 de persoane.

Blizzard, producătorul seriei, a lansat prima parte a Starcraft în 1998, iar în iulie 2010 a pus pe piaţă Starcraft II Wings of Liberty. Ambele sunt jocuri de strategie în timp real: în competiţie cu alte rase, jucătorul administrează construcţia de baze, resursele naturale şi exploatarea acestora, crearea de noi unităţi şi cucerirea de noi teritorii, dar implică şi doze de alte abilităţi. Rasele prezente în Starcraft sunt pământenii, protoss şi zerg. Componenta multiplayer se desfăşoară prin intermediul serviciului pe internet "Battle.net", care aparţine Blizzard.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/starcraft-ii-heart-of-the-swarm-vanzari-de-peste-un-milion-de-exemplare-in-numai-doua-zile-10684979
10684979
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.