Românii pot comanda în premieră Google Glass prin intermediul unui magazin de profil

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 25 noiembrie 2014 327 afişări

Ochelarii inteligenţi Google Glass, utilizaţi până în prezent doar de câteva mii de oameni la nivel global, sunt acum disponibili la precomandă şi în România, în shop-ul online şi reţeaua de magazine QuickMobile, la un preţ începând cu 6.999,90 lei. Primele livrări vor fi realizate începând cu luna decembrie.

Românii pot comanda în premieră Google Glass prin intermediul unui magazin de profil

Google Glass sunt activaţi şi folosiţi exclusiv cu ajutorul comenzilor vocale ale utilizatorului. Astfel, pentru funcţia de fotografiere, utilizatorul trebuie să rostească comanda “OK Glass - take a picture”, iar pentru a filma trebuie utilizată comanda “OK Glass - start recording”. 

Ochelarii au o autonomie a bateriei de 24 de ore, pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a se plimba în voie, iar greutatea acestora este de doar 43 de grame, pentru a fi cât mai confortabili. Camera ataşată are 5 megapixeli şi poate înregistra clipuri video HD de 720p. Utilizatorii pot stoca toate amintirile din vacanţă, dar şi instantaneele şi clipurile surprinse în viaţa de zi cu zi, deoarece Google a echipat cei mai revoluţionari ochelari ai momentului cu o memorie de 16GB. Toate fotografiile şi clipurile pot fi vizionate pe ecranul integrat de 640X360 de pixeli, se arată într-un comunicat al QuickMobile.

Ochelarii Google Glass se pot conecta la telefoanele de tip smartphone echipate cu sistemul Android cu ajutorul aplicaţiei MyGlass, au acces la Internet prin Wi-Fi ori Bluetooth, iar portul de încărcare este de tip microUSB.

Google Glass sunt diponibili în toate magazinele QuickMobile din ţară, precum şi pe www.quickmobile.ro.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/romanii-pot-comanda-in-premiera-google-glass-prin-intermediul-unui-magazin-de-profil-13637047
13637047
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.