România, vicecampioană mondială la eSports

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 19 noiembrie 2014 144 afişări

România a cucerit patru medalii, una de argint şi trei de bronz, şi se situează pe locul al 4-lea în clasamentul pe naţiuni, la Campionatul Mondial de Sport Electronic de la Baku.

România, vicecampioană mondială la eSports

Ţara noastră s-a numărat printre puţinele state reprezentate la toate cele şapte discipline ale Campionatului Mondial: disciplina pe echipe (Dota 2) şi cele individuale (Hearthstone, Starcraft 2 masculin, Starcraft 2 feminin, Tekken Tag Tournament 2 masculin, Tekken Tag Tournament 2 feminin şi Ultra Street Fighter IV), se arată într-un comunicat al PGL.

Echipa Professional Gamers League (federaţia naţională din România, recunoscută oficial de Federaţia Internaţională de Sport Electronic, IeSF) a fost selectată dintre federaţiile celor 46 de state membre să se ocupe de producţia celei de-a 6-a ediţii a Campionatului Mondial de Sport Electronic, care s-a desfăşurat în perioada 12-16 noiembrie în capitala azeră, Baku.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/romania-vicecampioana-mondiala-la-esports-13595489
13595489
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.