Fitbit lansează primul său ceas inteligent dedicat monitorizării mişcării şi activităţilor sportive

Autor: Florin Casota Postat la 28 august 2017 150 afişări

Fitbit anunţă astăzi lansarea primului său ceas inteligent – Fitbit Ionic. Ceasul este dedicat sportivilor amatori, dar şi sportivilor de performanţă, fiind o platformă dedicată monitorizării mişcării.

Fitbit lansează primul său ceas inteligent dedicat monitorizării mişcării şi activităţilor sportive

Fitbit Ionic are integrat şi un senzor SpO2 pentru ca, în viitor, dispozitivul să poată identifica şi boli precum apneea în somn. Mai mult, produsul vine echipat cu un sistem GPS de ultimă generaţie, iar tehnologia avansată permite o monitorizare mai precisă a pulsului. Ionic are o memorie de stocare de 2.5 GB, transmite în timp real notificări primite pe telefonul mobil şi are o gamă variată de aplicaţii native

Durata de viaţă a bateriei între încărcări este de peste 4 zile, produsul fiind compatibil cu cele mai importante sisteme de operare, iOS, Android şi Windows Phone. Fitbit Ionic are şi o rezistenţă la apă de până la 50 metri. 

”Fitbit Ionic este un produs unic. În primul rând, este o platformă dedicată sănătăţii şi activităţii sportive care combină experienţa personalizată a fiecărui purtător, cu informaţii mult mai detaliate, bazându-se pe cea mai avansată tehnologie dezvoltată până acum. Putem spune că, odată cu lansarea Fitbit Ionic, dăm startul unei adevărate revoluţii în monitorizarea stării de sănătate a fiecăruia dintre noi, acum şi în viitor.”, spune James Park, co-fondator şi CEO Fitbit.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.